onsdag 12 november 2014

För framtiden!

Vikarierade som ledare på Travskolan igår kväll. Jag jobbade i den gruppen två dagar i början av terminen åxå, häftigt tycker jag, vilken utveckling på kunskapsnivån från då, till nu :) Bra jobbat alla på Travskoleledare där ute, oftast ungdomar som jobbar extra, att ni ger alla en chans att lära sig mer om trav!
DU har säkert någon kunskap som din Travskola gärna skulle använda sig av! Kanske har du utrustning som av någon anledning inte används? Ta emot ett studiebesök och visa dina föl? Ställ upp med en häst till en tandemkörning? Kanske har du en supersnäll häst som inte längre räcker till på banan, och som du kan skänka till Travskolan som skol-häst? En häst du kan låna ut till licenslopp? Tid och möjlighet att skjutsa två ponnyer till och från skyltsöndag (eller liknande) där de ska sälja turer med häst och vagn? Möjligheterna är många!
Okej, finns oftast en anställd, ansvarig på banan. Men en person gör ingen Travskola. I Travskolans fall tycker jag att uttrycket borde vara: Ju fler kockar desto bättre soppa!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar