fredag 14 mars 2014

Visst hänger du på!! :D Hingstvisning i Umeå

För dig som bor i övre Sverige, eller du som vill ha en rolig tripp uppöver, och en trevlig kväll :)

Välkommen på Hingstvisning vid Umåkers kvällstrav 4:e april!

Visning av hingstarna på stallbacken där man kan få komma nära inpå hingstarna och bilda sig en egen uppfattning på ett helt annat sätt än vad som är fallet när man läser i en katalog. De hingstansvariga som vill leda defileringar och göra provstarter kommer att få tillfälle till det, också men framför allt så handlar det alltså om att man ska få tillfälle att se hästarna i närbild. 

Tillgång till stallbacken ordnas av Sleipner. Sleipner Umåker kommer att finnas till hands med servering av kaffe och tilltugg.

Redan anmälda hingstar är: Wiking Blesen, Briskeby Philip, Skaffer Brunen, Alm Viktor, Håkon Jo och Ulvsås Zico. Ytterligare fyra är tillfrågade men har ännu inte bestämt sig. 

Tanken är att det ska gå en buss från Boden via Skellefteå till Umåker om tillräckligt många är intresserade. Det finns många skäl att åka med på denna resa. Dels det uppenbara att se fina hingstar, men också den sociala grejen att gå på trav tillsammans och ljuga lite grand, vilket inte är lika självklart längre i dessa lajv-tider. 

Glöm inte att om du betäcker i år så får du 20% i uppfödarpremier när din fina avkomma börjar tävla!

Intresse av att åka med bussen anmäls via Facebook, Skellefteå och Norrbotten, eller ta kontakt med en medlem i respektive styrelse.

Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar