söndag 7 juni 2020

Ny utmaning! #kallaföliminhage

Minns ni #kalltiminhage och vilken rolig grej det blev! Vi hade knappt förväntat oss några bidrag alls men fick hur många som helst. Det var innan denna urtråkiga coronatid vi just nu befinner oss i..  så att få hälsa på i någons hage genom en skärm känns kanske ännu mer "i tiden" nu. Att det är vår och föltider gör inte saken sämre, så nu kör vi utmaning nummer två: #kallaföliminhage !

Samma regler som senast:
- Ta med dig mobilkameran, gå runt i hagen och filma dina små fyrbenta nykomlingar.
- Berätta om stammen, kombinationen eller vad som helst som kan vara intressant att lyssna till. Hur tänkte du vid hingstvalet och hur blev facit?
- Gör inte sån stor grej av det, bara ut och filma. (Och jo, jag vet att det kan vara hemskt att höra sin egen röst, men det tänker man ju aldrig om någon annan som pratar, eller hur!)
- Lägg filmen en på facebook, gärna i gruppen Kallblodsavel, och tagga inlägget med #kallaföliminhage
- Tagga ett gäng personer du hoppas ska haka på utmaningen!

Ser fram emot era filmer, med risk för många närbilder på nyfikna fölmular!
Vi kör utmaningen under juni månad, och kanske kan det bli utlottning av något litet pris bland bidragen även denna gång.

Jag börjar med att tagga bland annat Frida Andersson än en gång, då jag vet att hon har tre närgångna godingar hemma. Mitt bidrag kommer så fort färskingen född i natt är redo att gå ut i större hage.

Lycka till! / LinetteInga kommentarer:

Skicka en kommentar